top of page
Studio Hoog en Droog
Ruimte voor jou

Studio Hoog en Droog is een multifunctionele ruimte gelegen tussen de Hoog- en de Droogstraat in het historische centrum van Harlingen. De studio biedt ruimte aan mensen die een mooie locatie zoeken voor hun activiteiten. 

 

Sinds de opening in 2013 weet een groeiende groep mensen Hoog en Droog te vinden voor yogalessen, meditatie, individuele sessies en voorstellingen. 

Noordstijl 12.jpg
Verhuur

Iedereen is bij ons welkom, voor les­pro­gram­ma’s op vaste momenten in de week maar zeker ook voor incidentele activiteiten, zoals het geven van een workshop, het organiseren van een lezing of het houden van een fotoshoot.

 

De ruimte kan worden gehuurd per blok of per dagdeel. 

Voor meer informatie of andere wensen kun je contact met ons opnemen. In overleg is bijna alles mogelijk.

studio yoga harlingen
Faciliteiten

De studioruimte is 6 x 11 meter groot, heeft een houten vloer met vloerverwarming en beschikt over een pantry voor het maken van thee of koffie. In het pand zijn een kleedkamer en een toilet aanwezig.

Ook is er een wifi-geluids­installatie. Tevens is er een iPad aanwezig. En er zijn klapstoelen beschikbaar voor lezingen.

 

Door de vele ramen is er overdag voldoende daglicht en ’s avonds zorgt de dimbare indirecte verlichting voor een aangename atmosfeer. 

Algemene Voorwaarden

bottom of page